Свято Останнього дзвоника

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, кому йти в школу в другій, третій і так далі клас, радіють цьому довгоочікуваного дня. Три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних. На три довгих місяці можна забути про парти, вчителів і зубріння.

/Files/photogallery/1349/CIMG1155.JPG /Files/photogallery/1349/DSC_1197.JPG/Files/photogallery/1349/DSC_1199.JPG/Files/photogallery/1349/DSC_1201.JPG

Але для деяких закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями … Для тих, хто цього року закінчує школу, останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни в житті. Вони начебто і не зовсім дорослі ще, але вже й не діти. Попереду ще море тривоги у вигляді випускних та вступних іспитів.

Тож щасливої долі і щастя доволі, дорогі випускники!!!

/Files/photogallery/1349/CIMG1167.JPG/Files/photogallery/1349/DSC_1242.JPG/Files/photogallery/1349/DSC_1284.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 492

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.