До нас завітали спонсори

Враження дитинства надовго залишаються у свідомості людини, впливають на розвиток її світогляду. Доброта, справедливість, безкорислива допомога іншим, працьовитість – найкращі якості людини. Діти нашої школи не виростуть байдужими людьми, тому що поруч з ними гарний приклад того, якою повинна бути в майбутньому людина.

Доброю традицією стала для Троянської ЗШ І – ІІІ ступенів допомога СТОВ «Троянське» групи компаній «Кернел» в особі Григорчака Миколи Віталійовича. Ось і сьогодні сонячного квітневого ранку учнівський та вчительський колектив вітали у школі гостя. Микола Віталійович прийшов до школи, як завжди, не з пустими руками: надав школі матеріальну допомогу на ремонт підлоги. Тож саме завдяки таким людям школа функціонує, дарує дітям знання.

Учительський колектив Троянської ЗШ, учні та батьки дуже вдячні за матеріальну допомогу. Від усього серця бажаємо Вам та Вашій родині здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Дякуємо за непохитну віру у майбутнє нашого краю, за Ваше розуміння та підтримку.

/Files/images/P4170046.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 375

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.